Zwangerschap fotoshoot als cadeau gegeven

Aangezien mijn vrouw momenteel hoogzwanger is en ze echt geniet van haar zwangerschap leek het mij erg leuk om een zwangerschap fotoshoot als cadeau te geven aan haar. Dit is onze eerste zwangerschap en alles is al spannend genoeg, door dit goed vast te leggen weet ik zeker dat we hier graag op terug kijken. Mijn vrouw heeft in het begin van onze zwangerschap er erg veel last van gehad, nu ze in de laatste weken zit kan ze niet wachten om de kleine te ontarmen. Door op het internet te zoeken naar een fotograaf die ons kon helpen ben ik terecht gekomen op de website van A picture. DSC0161-k

Snel geregeld

Aangezien mijn vrouw verteld is dat haar zwangerschap nu aan het einde begint te naderen wilde we er wel voor zorgen dat de zwangerschap fotoshoot snel kon plaats vinden. Ik heb telefonisch contact gezocht met dit bedrijf en is duidelijk geworden dat ik mijn vrouw morgen al mocht meenemen zodat de fotoshoot kon plaats vinden. kaartje-1kopie

De service wat  verleent wordt om alles zo snel mogelijk voor mekaar te krijgen is geweldig! Ik heb het nog niet tegen mijn vrouw gezegd dat ze morgen een fotoshoot krijgt maar durf met zekerheid te zeggen dat ze hier enorm blij van wordt! Het enige wat ik nog moest doen was een manier vinden waarmee ik mijn vrouw uit huis kon krijgen….