Kindercoach Bergen op zoom heeft geholpen

Veel mensen vinden het niet echt een goed idee, want ze vinden dat het in de familie moet blijven. Maar ik heb juist gekozen om Kindercoach Bergen op zoom in te schakelen, het was zo dat mijn zoontje niet echt wilde communiceren met mij. Ik heb verschillende methodes gebruikt die op internet vermeld staan maar hij blijft bot reageren of mij alleen aankijken. Ik had namelijk wel het gevoel dat Kindercoach Bergen op zoom mij hierbij zou helpen.

kind

Afspraak en intake

Het fijne was wel dat ik dit bedrijf via internet al snel tegen kwam en hier dan ook gelijk een afspraak kon maken. Daarna volgde al snel een intake voor kennismaking met mijn zoontje, de medewerker van het bedrijf en mijzelf om even te praten en simpelweg even kennis te maken. De kindercoach was heel erg geïnteresseerd in elk detail van het verhaal en vroeg steeds door op bepaalde onderwerpen. Ook was de kindercoach druk aan het noteren en aan het knikken.

Ik had er echt een goed gevoel bij en na de intake werd er een plan gemaakt om de communicatie bij mijn zoontje terug te brengen zodat ik normaal met hem overweg kon. Het hielp wel en ik zag na een tijdje ook echt voortgang in het doen en laten. De kindercoach was ook heel erg persoonlijk betrokken bij het proces en gaf me ook tips over hoe ik moest handelen etc. Dit was de beste keuze die ik kon maken en raad dit dan ook aan meer mensen aan!

Hulp2Hulp2