grafischontwerp-ettenleur.nl

Inspiratie voor een persoonlijk geboortecadeau

Persoonlijk geboortecadeau

Ik had laatst een kraamvisite van een vriend van mij. Hij was al enig tijd samen met zijn vrouw bezig om een kindje te krijgen. Zij waren dan ook verhuisd naar een groter huis waar zij twee extra kamers hadden. Had was dus een logische keuze dat er een kind zou komen. Hiermee zijn zij dus de eerste binnen onze vriendengroep die een kind gekregen hebben. De meeste van ons hebben inmiddels dan ook al een vriendin of vrouw echter is hier nog niet iedereen mee bezig. Omdat ik het cadeau moest regelen ben ik online gaan zoeken naar inspiratie. Ik moet zeggen dat ik dan ook zeer veel opties tegen kwam, echter geen een was persoonlijk van aard. Dit was totdat ik terecht kwam op de website grafischontwerp-ettenleur.nl. Hier kun je dus een persoonlijk geboortecadeau kopen.

grafischontwerp-ettenleur.nl

Echt een aanrader

Wat ik uiteindelijk gekocht heb, is een laken met een persoonlijke boodschap erop. Deze hebben we dan ook samen met de vriendengroep bedacht. Het zijn meerdere zinnen wij zelf al jaren gebruiken binnen de groep. Het lijkt eigenlijk ook wel op een gedicht. Gelukkig was dit dus mogelijk bij grafischontwerp-ettenleur.nl.

sierkussenHier kun je dus de naam van het kind, een afbeelding of tekst laten bedrukken op het lakentje. Op deze wijze is het cadeau gelijk persoonlijk. Ik met zeggen dat ik dan ook erg enthousiast was toen ik terecht kwam op deze website. Je kunt het hier allemaal op maat laten maken. De prijzen zijn hier overigens ook niet duur. Zeker een aanrader dus deze firma!