Ik koos voor wieg bekleden

Kijk, ik ben dan wel een man, maar dat wil niet zeggen dat ik me terugtrek als het gaat om kinderen en om mijn kind goed te verzorgen. Mijn dochter ligt nu in een spiksplinternieuwe wieg, ik koos ervoor om wieg bekleden toe te passen. Ik hou ervan om nieuwe dingen te proberen en om zelf te ondernemen. Het idee wieg bekleden was dus ook helemaal mijn idee, ik ben er dan ook heel erg trots op dat het  er met mijn creatieve gedachten zo uiteindelijk uitziet.

wieg3

Benodigdheden heb ik besteld

Ja, ik wist dat het de vraag zou worden. Ik heb mijn benodigdheden zoals stoffen etc. bij de website breien-en-naaien.nl besteld. Eerst was het goed zoeken, maar uiteindelijk bleek dat deze website de beste prijzen hanteerde op de goede kwaliteit stoffen. Doormiddel van telefonisch contact heb ik de maten doorgegeven van de wieg en heb ik besproken hoe ik het wilde hebben en wat ik daarvoor allemaal voor nodig zou hebben. Uiteindelijk heb ik de bestelling binnen gekregen, perfect verpakt en een snelle levering. Zeer tevreden over de samenwerking, al voordat ik de stoffen had uitgepakt. Geweldig bedrijf en zeker het aanraden waard.

wieg1

Resultaat was perfect

Mijn vrouw is heel trots op me en heel blij met de wieg. Eerlijk is eerlijk, de wieg is door de make-over wel een stuk vrolijker geworden. De wieg is nu van de tijd van nu en niet meer zo’n oude wieg waar ik ook nog in heb gelegen. Goed van mezelf dat ik dit heb gedaan!