De beste muziekschool van Den Haag

muziekschool Den HaagVoor mijn dochter ben ik een maandje geleden op zoek gegaan naar een muziekschool in Den Haag en omstreken. Zij houdt hier namelijk enorm van, maar op school doen ze hier maar erg weinig in. Ongeveer 1 keer per week spelen ze een uurtje een instrument, maar verder word hier geen aandacht aan besteed. Zelf heb ik vroeger de piano leren bespelen en daar ben ik mijn ouders tot op de dag van vandaag heel erg dankbaar voor. Dat is toch iets wat je niet meer verleerd. Eigenlijk zou je het dus kunnen vergelijken met fietsen, want dit kun je ook voor de rest van je leven wanneer je het eenmaal onder de knie hebt.

Erg vermakelijk

De muziekschool die ik uiteindelijk heb gevonden ligt in Den Haag en is ongelofelijk goed bereikbaar. Hier gaat zij nu een keer per week naartoe om samen met leeftijdsgenootjes dingen te leren. Elke keer weer komt ze thuis met een grote lach op haar gezicht en ze geniet er zichtbaar van. Dit doet mij ongelofelijk goed en daarom heb ik het geld er ook voor over. Het is overigens helemaal niet duur, dus het is voor vrijwel iedereen betaalbaar. Neem eens een kijkje op de site voor meer informatie!