De beste bopita kindermeubels vind je op www.babyandmore.eu!

Het merk Bopita is anno het meest bekende fabrikant op het gebied van babyartikelen en kindermeubels ! Ze zijn van één box uitgegroeid tot leveranciers van boxen, ledikanten, tienerkamers en studentenkamers.

De bopita Babykamers

Bopita heeft een groot assortiment met verschillende soorten babykamers. Van een strak wit gespoten greeploze kamer tot een mooie en romantische babykamer en alles wat daartussen zit. Ook heeft bopita een systeem met daarin een babyflex en match. Met dit systeem kun je gemakkelijk kiezen uit verschillende ledikantjes, commodes en kasten met allerlei kleuren. Zo kun je namelijk de babykamer inrichten zoals je wilt.

De bopita tienerkamers

Ook verkoopt bopita tienerkamers met kwaliteit. Door het kwaliteit van bopita, wiebelen de poten van de bedden niet en staan ze stevig op de grond. Vaak is het dan zo, als je een goedkopere merk koopt, dat de bedden heel erg wiebelen en niet stabiel zijn. Bopita producten zijn ook door professionals gemaakt, die er zeker in ervaren zijn om de producten zo kwalitatief mogelijk te maken.

De bopita XL serie

Bij de bopita XL serie, gaat het systeem wat verder dan het combiflex systeem. Bij dit systeem vind je namelijk ook bedden met een lengte van 210cm en bredere bedden tot
200 cm breed.

Contact

Heeft u nog vragen over onze producten of over onszelf, neem dan contact met ons op. Wij helpen je namelijk graag verder met je vragen. Ook helpen wij u met het vinden van de juiste producten