Dames toilettas: verschillende modellen

Bij The Little Green Bag heb je de keuze uit een enorm aanbod aan verschillende dames toilettassen. Zo heb je niet alleen de keuze uit heel veel verschillende topmerken die een toilettas aanbieden, ook heb je de keuze uit heel verschillende kleuren, formaten, maar bovenal een groot aanbod aan verschillende modellen. Deze modellen bespreken we in dit artikel dat gaat over een: Dames toilettas.

Groot en klein

Een toilettas is tegenwoordig in zoveel verschillende stijlen te verkrijgen, de mogelijkheden lijken wel onbeperkt. Best apart natuurlijk, aangezien een toilettas iets is waarmee je niet echt te koop wilt lopen. Althans dat was vroeger het geval, tegenwoordig worden ze zo mooi ontworpen dat het wel lijkt alsof je met een dure handtas loopt, terwijl het gewoon een dames toilettas is. Zo zijn er grote toilettassen die lijken alsof je met een crossbody tas loopt. Er zijn natuurlijk ook nog wel een hele hoop kleine te verkrijgen. Iets waar onze voorkeur eerlijk gezegd wel naar uit gaat.

Wat betaal je ongeveer?

Je kan je wel voorstellen dat je voor de grotere producten ook automatisch meer gaat betalen, dat was te verwachten. Waar je vroeger voor een dames toilettas nog geen tientje betaalde (voor een eenvoudige), betaal je nu gemiddeld al gauw veertig euro. Het loopt zelfs zo uit de hand dat je voor sommige toilettassen meer dan 180 euro betaald. Te gek voor woorden eigenlijk. Er zijn gelukkig ook nog wel goedkope varianten te vinden waar je nog geen 25 euro voor betaald. Ons advies: ga hiervoor en gebruik je geld voor een mooie dure handtas.